×
Valikko

Scootti dekki Paketti

Kuvaus

Mukauta stunt-skootteriasi Scooter Deck Package -paketin avulla! Valitse suosikkisi skootterin kansi, stunt-skootterin gripteippi, stunt-skootterin pyörät (valinnainen), kendama (valinnainen), saat kaiken mitä tarvitset päivittääksesi kansiasi, samalla kun säästät rahaa ostamalla sen paketissa sen sijaan, että ostaisit kohteita erikseen.

Tämä paketti sisältää:

  • Stunt-skootterin kansi: Valitse useista laadukkaista kansista, jotka on suunniteltu eri ajotyyleille ja taitotasoille.
  • Stunt-skootterin griptape: Valitse eri värejä ja kuvioita, jotka lisäävät kannen tyyliä ja parantavat pitoa.
  • Stunt-skootterin pyörät (lisävaruste): Täydennä skootterisi huipputehokkailla pyörillä, joita on saatavana eri kokoja, materiaaleja ja värejä.
  • Kendama (valinnainen): Lisää hauska ja haastava elementti ajokokemukseesi tällä klassisella taitolelulla, joka sopii täydellisesti silmä-käsi-koordinaation ja tasapainon parantamiseen.

Älä missaa tätä uskomatonta tarjousta! Tilaa Scooter Deck Package tänään ja nosta skootterilla ajaminen uusiin korkeuksiin!

Näytä kaikki

arvostelua   (34)

Great concept! Deffo saved me some money :-)
Samuel Öhman (Parainen)
27.12.2022
Rating: 5!
Good price
Ala Kulianok (Hägersten)
08.06.2023
Rating: 5!
En får tacka för rabatterade priser.
Jimmy Carlsson (Karlskoga)
26.05.2023
Rating: 5!
Amazing
Stephen Maskill (Wetherby)
13.08.2023
Rating: 5!
Great
Kevin Arkell (Warminster)
25.07.2023
Rating: 5!
Great value, saved loads of money even though he didn’t need new bars it made sense to get them so he can use them later.
Conrad Armstrong (Alton)
27.04.2023
Rating: 5!
Näytä kaikki 34 arvostelua
SkatePro