×
Valikko
Takaisin |
Proto

Proto Sentinel SCS Scootin Clamppi

89,95 €
(4)
Zoom
+2
Väri: Hopea
Hopea
Kulta
Musta
Red - Limited Edition
Varastossa
1 kpl
Määrä
1 kpl
2 kpl
3 kpl
4 kpl
5 kpl
6 kpl
7 kpl
8 kpl
9 kpl
10+
Määrä
1 kpl
2 kpl
3 kpl
4 kpl
5 kpl
6 kpl
7 kpl
8 kpl
9 kpl
10+
Määrä
1 kpl
2 kpl
3 kpl
4 kpl
5 kpl
6 kpl
7 kpl
8 kpl
9 kpl
10+
Määrä
1 kpl
2 kpl
3 kpl
4 kpl
5 kpl
6 kpl
7 kpl
8 kpl
9 kpl
10+
  Tallenna muistilistalle
Ilmainen toimitus tämän tuotteen kanssa
Toimitus 2-5 arkipäivää
365 päivän palautusoikeus
Samalta valmistajalta
Kuvaus

Aikansa vallankumouksellisen SCS-compression-järjestelmän alkuperäisiltä luojilta tulee uusi lähestymistapa tähän mahtavaan compression-järjestelmään. Proto uudisti SCS:n ja tuloksena on Sentinel. Vankka, ei-mikään-hölynpöly-lähestymistapa temppupotkulautaclamppeihin.

Sentinelillä on 8 vuoden työskentelykokemus SCS:stä ja paljon parannuksia vanhemmissa versioissa. Keskeisenä painopisteenä on ollut tehdä kytkennästä pidemmille tangoille paremmin tukeva, mikä on on nouseva trendi tällä hetkellä. Tämä on saavutettu yhdistelmällä päivityksiä. Tankoa tukeva alue on täydet 2", mikä tekee siitä 30% vakaamman kuin edeltäjänsä.

Proto päätti laittaa 8mm pultit 6mm päillä clamppipulteiksi. Ne käyttävät offset-rakoa, joka tarjoaa enemmän vastaanottavaa kierrettä, jälleen yksi lisäys vahvaan ja kestävään liitokseen.

Viimeisenä vaan ei vähäisempänä Proto on lisännyt kierteytetyn aukon levitinpultille pääsemiseksi. Tämä poistaa tarpeen käyttää "kolikko"-temppua, kun kiristetään SCS-compressionkokoonpanoja.

Ominaisuudet
Clampin sisähalkaisija:
32mm (Regular)
Clampin koko:
Quad
Paino:
260g
Compression-järjestelmään sisältyy:
SCS
Materiaali:
6061 alumiini
Compressiopultti:
SCS
Compressiopultin pituus:
41mm
arvostelua   (4)
Scs on tyylikäs ja kevyehkö. Mutta toimivuus itselläni huono. Pultit löystyvät 20min käytön jälkeen eikä Tanko pysy suorassa/kiinni laudassa
Felix F. (Canyelles)
11.06.2018
Rating: 2!
Vastaus SkateProlta:  Kyseessä on erittäin laadukas scs clamppi ja on hyvin harmillista kuulla sen pulttien kanssa ilmenneestä pulmasta! Otimmekin sinuun jo myös sähköpostitse yhteyttä, jotta voisimme tutkia tilannetta ja katsoa miten voisimme auttaa asiassa parhaalla mahdollisella tavalla :) /Tanja
Näytä kaikki 4 arvostelua
SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot