Tuote on loppuunmyyty ja sitä ei ole tulossa lisää varastoon. Näytä samankaltaisia tuotteita
×
Valikko

Ten 120mm Scootin Complete Rengas

(8)
Loppuunmyyty. Emme voi toimittaa tätä tuotetta
Näytä samankaltaisia tuotteita

Suositut tuotteet

Kuvaus

120 mm Lucky Ten-renkaassa on käytetty Lucky Rebound-teknologiaa, joka on yhdistelmä erittäin suorituskykyistä uretaania, uutta valutekniikkaa sekä patentoitua kovettamismenetelmää. Tämän ansiosta scootin renkaat ovat hyvin pitävät, nopeat ja sulavasti rullaavat.

Ten-renkaat ovat kovuudeltaan 86A ja niitä on perusteellisesti testattu dehubbauksen ja palojen irtoamisen estämiseksi. Ajajille, jotka vaativat renkailta luotettavuutta ja kestävyyttä.

Ominaisuudet

Renkaan halkaisija:
120mm
Laakerit:
Sisältyy
Renkaan kovuus:
86A
Keskiön malli:
Spoked
Paino:
277g
Kpl per paketti:
1
Renkaan profiili:
Pyöreä
Laakeriluokitus:
ABEC-9
Laakerin koko:
608
Renkaan keskiön leveys:
24mm
Akselin halkaisija:
8mm

Samalta valmistajalta

Näytä kaikki

arvostelua   (8)

Renkaissa ja vanteissa ei vikaa, mutta ensilaakerit eivät kestä. Etupyörä "lönksää" ja takapyörä kahisee viikon käytön jälkeen. Viime vuonna uuden takapyörän kanssa sama juttu. Olisi mennyt takuuseen, mutta olisivat tarvinneet viasta videokuvaa. En osannut muokata videota lähetyskokoiseksi, joten annoin asian olla. Nyt en viitsinyt edes yrittää, vaan kävin ostamassa laakerikeskuksesta omaan piikkiin uudet laakerit! Muuten tuotteet olleet laadukkaita. Toimitus edelleen hidasta: 8pv, viime vuonna 12pv.
Mikko Arminen (Rauha)
21.05.2019
Rating: 3!
Vastaus SkateProlta:  Kiitos kommentistasi! Ikävä kuulla, että näin on päässyt käymään :( Pyrimme käsittelemään reklamaatiot lähtökohtaisesti etänä, ja siksi pyydämme näissä tapauksissa olemaan yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen email@skatepro.fi ja laittamaan meille muutaman havainnollistavan kuvan tai videon sekä tapahtumakuvauksen, niin voimme käsitellä asian mahdollisimman tehokaasti.

Pahoittelemme ruuhkasta aiheutunutta viivästystä toimituksessa! Homma rullaa nyt paremmin :) / Henri
Näytä kaikki 8 arvostelua
SkatePro