×
Valikko

Shaper Lovelace Complete Surfskate

Uutuus
1 kpl
Määrä
1 kpl
2 kpl
3 kpl
4 kpl
5 kpl
6 kpl
7 kpl
8 kpl
9 kpl
10+
Lisää ostoskoriin
  Tallenna muistilistalle
Vastaanota sähköposti, kun tätä tuotetta on tullut lisää varastoon
Ilmainen toimitus tämän tuotteen kanssa
Toimitus 3-4 arkipäivää
365 päivän palautusoikeus

Katso myös

Kuvaus

Arbor Shaper Lovelace Surfskate

Arbor Shaper Lovelace Surfskate on rakennettu carvingiin, pumppaamiseen ja slashingiin kaduilla. Tämä suorituskykyinen surfskate tarjoaa äärimmäisen aaltoratsastuskokemuksen maalla. Klassinen pin tail -muoto yhdistettynä Carver CX -kuorma-autoihin ja Arbor Abec 7 -laakereihin tarjoaa Arbor Shaper Lovelace -luistimen vertaansa vailla olevan tasapainon, kontrollin ja ketteryyden sekä aloittelijoille että kokeneille ratsastajille.

Tämä hienoimmasta kanadalaisesta vaahterasta rakennettu 7-kerroksinen kansi on suunniteltu tasaista ja herkkää ajoa varten. Arbor on sitoutunut ympäristöön, ja se käyttää kestävästi hankittuja ja vastuullisesti korjattuja materiaaleja. Ainutlaatuisen materiaali- ja rakennesekoituksensa ansiosta Arbor Shaper Lovelace on vahva ja kestävä ja kestää taatusti kaikki katusurffausseikkailusi.

Arbor Shaper Lovelace toimitetaan täydellisenä Carver C7 -kuorma-autoilla ja 66 mm:n 78A-pyörillä; optimaalinen kokoonpano ajoon, joka jäljittelee surffauksen tunnetta mahdollisimman tarkasti. Lisäksi hieman leveämmän 10 tuuman leveyden ansiosta ratsastaja saa maksimaalisen vakauden ja hallinnan uhraamatta ohjattavuutta.

Ominaisuudet

Dekin materiaali:
Kanadan vaahtera, 7-ply
Akseliväli:
17" (43.2cm)
Dekin pituus:
32" (81.3cm)
Dekin leveys:
10" (25.5cm)
Dekin ominaisuudet:
Pin tail
Renkaan kovuus:
78A
Renkaan halkaisija:
66mm
Trukkityyppi:
Carving
Ajotyyli:
Carving

Suositut tuotteet

Näytä kaikki

Samalta valmistajalta

SkatePro