×
Valikko

O'Neill Märkäpuku + Free Märkäpuku Reppu

Kuvaus

Valmistaudu aaltoihin O'Neill Wetsuit + Ilmainen Wetsuit Bag -paketin avulla! Tässä uskomattomassa tarjouksessa yhdistyvät ikonisen O'Neill-merkin huippuluokan märkäpuku, tyylikäs märkäpukulaukku ja valinnaiset SkatePro-aurinkolasit. Olitpa sitten kokenut surffaaja tai vasta aloittelija, paketissamme on kaikki mitä tarvitset, jotta tästä kesästä tulee ikimuistoisin.

Voit yhdistellä paketteja mieltymystesi mukaan. Valitse valikoimastamme O'Neillin märkäpuvut, jotka sopivat kaikille vartalotyypeille ja tyyleille. Kaikki märkäpuvut on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, jotka tarjoavat poikkeuksellista lämpöä, joustavuutta ja kestävyyttä. Älä unohda, että voit myös lisätä ilmaisen märkäpukupussin, jossa voit säilyttää pukuasi kätevästi. Lisäksi voit lisätä suosittujen SkatePro-aurinkolasiemme parin ilmaiseksi täydentämään ranta-asuasi. Nämä aurinkolasit tarjoavat erinomaisen suojan auringolta ja mukavan istuvuuden.

Valitsemalla pakettitarjouksemme säästät paljon verrattuna siihen, että ostaisit tuotteet erikseen. Sen lisäksi nautit myös siitä, että saat kaiken tarvitsemasi kätevästi yhdessä helposti ostettavassa paketissa. Valmistaudu rantautumaan tämän uskomattoman paketin avulla ja räiskimään tänä kesänä.

Näytä kaikki

arvostelua   (1)

Ei suomeksi kirjoitettuja arvioita. Näytä myös muilla kielillä kirjoitetut arviot (1 arviota)

SkatePro