×
Valikko

Doomsayer Freestyle BMX Runko

1 kpl
Määrä
1 kpl
Limited quantity available
Määrä
1 kpl
Limited quantity available
Määrä
1 kpl
Limited quantity available
Määrä
1 kpl
Limited quantity available
Määrä
1 kpl
Limited quantity available
Määrä
1 kpl
Limited quantity available
Määrä
1 kpl
Limited quantity available
Lisää ostoskoriin
  Tallenna muistilistalle
Vastaanota sähköposti, kun tätä tuotetta on tullut lisää varastoon
Ilmainen toimitus tämän tuotteen kanssa
Toimitus 3-4 arkipäivää
365 päivän palautusoikeus

Luo tuotepaketti

Katso myös

Luo tuotepaketti

Kuvaus

Esittelyssä Wethepeople Doomsayer Freestyle BMX Frame - Jordan Godwinin, yhden BMX-skenen arvostetuimman ja vaikutusvaltaisimman ajajan, allekirjoitusrunko. Tämä runko on täydellinen yhdistelmä voimaa, tyyliä ja suorituskykyä, joka on suunniteltu viemään ajosi seuraavalle tasolle.

Doomsayer-runko on valmistettu kevyestä ja kestävästä 4130-kromiteräksestä, mikä takaa, että se kestää aggressiivisimmankin ajamisen. Siinä on ainutlaatuinen kaksoisputkitettu alaputki, kapeneva istuinputki ja CNC-työstetty pääputki, jotka lisäävät lujuutta ja reagoivuutta. Rungossa on myös jyrkkä 75,5 asteen pääputken kulma, mikä tekee siitä ihanteellisen tekniseen katu- ja puistoajoon.

Wethepeople Doomsayer Freestyle BMX -runko on rakennettu keskittyen mukavuuteen ja hallintaan, ja sen yläputken pituus on 20,75 tuumaa ja ketjuputken pituus 13,5 tuumaa. Rungossa on myös integroidut ketjun kiristimet, joten ketjun säätö on helppoa matkalla.

Tämä Jordan Godwinin allekirjoittama runko on paras valinta ajajille, jotka haluavat ylittää rajansa ja viedä ajamisensa seuraavalle tasolle.

Mallin tiedot

MalliFreimin Top TubeBMX-tyyppiTakahaarukan alaputken pituus (Slammed)Takahaarukan alaputken pituus (keskikohta)Freimin standover korkeusPyörän tyyppiFreimin materiaaliKeskiöRenkaan halkaisijaHeadtuben kulmaIstuimen clamppiHeadsetin tyyppiKetjunkiristimetHeadtuben pituusGyro yhteensopiva
20.5" - Musta20.5" (52.1 cm)Freestyle BMX13" (33cm)13.15" (33.4cm)9" (22.9cm)KatuKromiteräsMid20"76.25°IntegroimatonIntegroitu 1 1/8"Kyllä127mmEi
20.5" - Matt Royal Red---------------
20.5" - Matt Translucent Grey---------------
20.75" - Matt Royal Red---------------
20.75" - Matt Translucent Grey---------------
21" - Matt Royal Red---------------
21" - Matt Translucent Grey---------------

Ominaisuudet

Paino:
2.5kg

Suositut tuotteet

Näytä kaikki

Samalta valmistajalta

SkatePro