×
Valikko
Takaisin |
Salt BMX Osat

Salt Rookie Flip-Flop BMX Takarengas

69,95 €
74,95 € SÄÄSTÄ 5,00 €
(13)
Zoom
Koko: 16"
16"
Varastossa
Ole hyvä valitse
Ei kiitos
Rant Fix 'Em Rengas Lever(+ 0,45)
Odyssey Futura Rengas Lever 3-Pack (Musta)(+ 1,45)
SkatePro BMX Rengas Lever 3-Pack (New Logo)(+ 1,45)
Ole hyvä valitse
Ei kiitos
Cinema Venttiilihatut
Musta
Valkoinen
Kulta
Violetti
Punainen
Sininen
Polished
Näytä mittataulukko
Ole hyvä valitse
Ei kiitos
SkatePro BMX Valve Caps 2-Pack
Sininen
Musta
Punainen
Kulta
Hopea
Näytä mittataulukko
Oheistuotteet
Cinema Venttiilihatut
Cinema Venttiilihatut (1 per tilaus)
Ei kiitos
Näytä mittataulukko
4,95 €
+ 1,45 €
Rant Fix 'Em Rengas Lever
Rant Fix 'Em Rengas Lever (1 per tilaus)
Ei kiitos
4,95 €
+ 0,45 €
SkatePro BMX Valve Caps 2-Pack
SkatePro BMX Valve Caps 2-Pack (1 per tilaus)
Ei kiitos
Näytä mittataulukko
2,45 €
+ 1,45 €
1 kpl
Määrä
1 kpl
2 kpl
3 kpl
4 kpl
Limited quantity available
Määrä
1 kpl
2 kpl
3 kpl
4 kpl
5 kpl
6 kpl
7 kpl
8 kpl
9 kpl
Limited quantity available
  Tallenna muistilistalle
Ilmainen toimitus tämän tuotteen kanssa
Toimitus 2-5 arkipäivää
365 päivän palautusoikeus
Samalta valmistajalta
Kuvaus

Saltin valmistama Rookie Flip-Flop takarengas on varustettu AM-vanteella sekä Rookie-navalla josta löytyvät kuulalaakerit. Saltin ainutlaatuinen design.

Huom: Vapaaratas myydään erikseen (ei sisälly pakettiin).

Ominaisuudet
MalliAkselin halkaisijaPinnojen lukumääräPaino
16"10mm28782g
18"14mm361026g
BMX Discipline:
Freestyle BMX
Lisäominaisuudet:
Flip-Flop Styled
Renkaan halkaisija:
16", 18"
Napa:
Vapaaratas, Sinetöimättömät takalaakerit
Driver-puoli:
Right
BMX Vannetyyppi:
Single-walled rear rim
BMX Akselin Tyyppi:
Uros
Napasuoja:
Ei sisälly
arvostelua   (13)
Laadukkaan oloinen vanne edulliseen hintaan. Redline merkkiseen pyörään sopi ongelmitta
Markus R. (Keminmaa)
22.02.2018
Rating: 5!
"Jag är grymt nöjd med min vara.
Marcus Frödeland (Älvängen)
15.04.2020
Rating: 5!
We ordered a rear wheel but received a front wheel. My son has to rebuild it to make it work.
Nicole Evana (Sherwood Park)
17.05.2021
Rating: 1!
Vastaus SkateProlta:  Hi there Nicole,

Thank you for taking the time to leave a review. I'm really sorry this has happened to you. It looks like you have not contacted our customer service yet - if you could please email us at email@skatepro.com, we would be more than happy to find a solution for both you and your son! Hope you have a lovely day!

// Marie
Näytä kaikki 13 arvostelua
SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot