×
Valikko

20" BMX Freestyle Paketti

Kuvaus

Haluatko lähteä kaduille tyylillä? Katso vain 20" BMX Freestyle -pakettiamme, joka on täydellinen aloitussetti kaikille aloitteleville ajajille tai sellaisille, jotka tarvitsevat uuden täydellisen BMX-pyörän!

BMX Freestyle -paketti sisältää kaiken, mitä uskalikko elämässäsi tarvitsee alkuun pääsemiseksi. Mukana on huippuluokan 20" freestyle BMX-pyörä, jonka freestyle-runko on suunniteltu kestämään äärimmäisimmätkin temput. Ota naapurusto haltuun ja hallitse taitosi!

Pakettitarjouksemme mukana tulee pari tukevaa polvi- ja kyynärpääsuojusta, jotka pitävät rakkaasi turvassa naarmuilta rohkeimpienkin temppujen aikana. Täydennettynä ratsastuskäsineillä, jotka on suunniteltu antamaan erinomainen pito ja suojaamaan rakkuloita vastaan, tässä setissä on kaikki, mitä tarvitset esiintyäksesi luottavaisin mielin.

Älä missaa tätä tilaisuutta saada käsiisi ultimaattinen BMX-freestyle-paketti. Kun mukana on kaikki olennaiset tarvikkeet, olet valmis lähtemään kaduille ja viemään ratsastuksesi seuraavalle tasolle hetkessä!

Näytä kaikki

Ominaisuudet

BMX-tyyppi:
Freestyle BMX
Renkaan halkaisija:
20"
Backsweep:
Kyllä
Pyörän tyyppi:
Parkki, Katu
Taitotaso:
Aloittelija, Keskitaso
Gyro-jarrutusjärjestelmä mukana:
No
Kokoaminen:
Osittain koottu
Suositusikä:
12 vuotta

arvostelua   (8)

Ei suomeksi kirjoitettuja arvioita. Näytä myös muilla kielillä kirjoitetut arviot (8 arviota)

SkatePro