×
Valikko

Freeride Suksi Side ja Mounting

Kuvaus

Oletko valmis lähtemään rinteisiin uusilla freeride-varusteilla? Katso Freeride-sukset ja -siteet -pakettiamme! Tässä paketissa sinulla on vapaus luoda oma ihanteellinen kokoonpanosi valitsemillasi freeride-suksilla ja -siteillä.

  • Freeride-sukset: Valikoimamme freeride-suksia on suunniteltu seikkailunhaluisille, jotka rakastavat liikkumista polkujen ulkopuolella. Nämä sukset ovat erinomaiset syvässä puuterissa ja vaihtelevassa maastossa, ja ne tarjoavat täydellisen puuterihiihtokokemuksen.
  • Siteet: Mallistomme suksien sidokset on valittu käsin täydentämään freeride-suksiamme täydellisesti. Sidoksemme ovat säädettävissä ja yhteensopivat erilaisten saappaanpohjanormien kanssa, mikä takaa turvallisen ja mukavan istuvuuden kaikille hiihtäjille.

Täydentääksesi freeride-pakettisi tarjoamme lisävarusteena suksipussin, joka helpottaa suksien kuljettamista. Voit myös lisätä ILMAISEN SkatePro-kaulalämmittimen, joka pitää sinut mukavana rinteessä!

Lisämukavuuden vuoksi tarjoamme ammattimaisia kiinnityspalveluja lisämaksusta. Kokeneet teknikot varmistavat, että sidoksesi on asennettu oikein ja tukevasti, mikä antaa sinulle mielenrauhan ja parhaan mahdollisen suorituskyvyn lumella.

Miksi ostaa freeride-suksipaketti? Valitsemalla Freeride-suksi- ja sidospakettimme säästät rahaa verrattuna siihen, että ostaisit tuotteet yksitellen, ja lisäksi voit nauttia siitä, että varusteesi ovat täydellisesti yhteensopivat ja toimintavalmiit. Huolellisesti kuratoidussa valikoimassamme on laadukkaita tuotteita ja valinnaisia lisävarusteita, joten meillä on kaikki, mitä tarvitset viedäksesi freeride-hiihtosi seuraavalle tasolle.

Näytä kaikki

Ominaisuudet

Siteet:
Ei sisälly

arvostelua   (1)

Perfect job. Very profesdional
William Roberts (Afton)
10.05.2023
Rating: 5!
SkatePro