×
Valikko

Longway Classic Roller Suksi Paketti

Kuvaus

Longway Classic Roller Ski Package - portti vaivattomaan hiihtoon. Miksi tyytyä yksittäisiin tuotteisiin, kun voit nauttia räätälöidystä paketista, joka vastaa hiihtotarpeitasi? Longway Classic -rullahiihtopaketissa yhdistyvät laatu, mukavuus ja edullisuus, ja se tarjoaa sinulle parhaan mahdollisen arvon. Valmistaudu liukumaan hiihtoseikkailuihisi helposti, mukavasti ja tyylillä.

  • Longway Classic -rullasukset: Lähde sujuvaan kyytiin näillä huippulaatuisilla rullahiihtosuksilla, jotka on suunniteltu mukavuutta ja suorituskykyä varten.
  • Longway Classic -rullahiihdon siteet: Koe ylivoimainen pito ja hallinta rullahiihtosuksillesi räätälöidyillä siteillä, jotka takaavat saumattoman hiihtokokemuksen.

Täydennä paketti näillä valinnaisilla lisäosilla:

  • Rullahiihtokengät: Nosta hiihtoseikkailusi huippumukavuutta ja tukea varten suunnitelluilla kengillä.
  • Rullahiihtosauvat: Kuljeta itseäsi eteenpäin ensiluokkaisilla sauvoilla, jotka tarjoavat optimaalisen pidon ja hallinnan.
  • Hanskat tai lapaset: Suojaa kätesi sään vaikutuksilta ja ylläpidä pitävä ote laadukkailla hanskoilla ja lapasilla.
  • Rullahiihtolaukku: Varmista, että varusteesi ovat turvassa ja järjestyksessä kestävällä, rullahiihtosuksille ja tarvikkeille suunnitellulla laukulla.
  • Ilmainen sauvakärkiviila: Pidä sauvasi terävinä ja toimintavalmiina ilmaisella sauvakärkiviilalla.

Huomautus : Suosittelemme, että sidosten kiinnitys tehdään meidän toimestamme. Useimmat sidokset tarvitsevat erikoistyökaluja, jotta ne voidaan asentaa oikein.

Näytä kaikki

arvostelua   (5)

Great value for the money. I am very happy with the purchase.
Marcin B. (Grangemouth)
31.03.2024
Rating: 5!
Very happy with my package, let's begin to roll now!
Erika Ullmann (Dublin)
30.03.2021
Rating: 5!
Näytä kaikki 5 arvostelua
SkatePro