×
Valikko

SkiGo Skate Roller Suksi Paketti

Kuvaus

Valmistaudu rullaamaan tyylillä upealla SkiGo Skate Roller Ski -pakettimme avulla! Yhdistä valitsemasi SkiGo-rullaluistelusukset ja sidokset ja luo paketti, joka vastaa täydellisesti tarpeitasi ja mieltymyksiäsi. Olitpa sitten kokenut ammattilainen tai vasta aloittelija, tässä paketissa on kaikki, mitä tarvitset, jotta pääset luottavaisin mielin jalkakäytävälle.

Huippulaadukkaiden rullahiihdon ja sidosten lisäksi voit lisätä pakettiisi myös olennaisia lisävarusteita, kuten rullaluistelurullaluistelukengät, rullahiihtosauvat, hiihtohanskat ja kätevän laukun varusteidesi kuljettamista varten. Ja erityisenä bonuksena saat ilmaisen rullahiihtosauvojen kärkiviilan, jolla pidät sauvasi huippukunnossa. Tässä paketissa on todella kaikki!

Mutta parasta SkiGo Skate -rullahiihtopaketissamme on sen tarjoama uskomaton arvo. Kun ostat nämä tuotteet yhdessä, voit säästää rahaa verrattuna siihen, että ostaisit ne erikseen. Lisäksi, kun kaikki tarvitsemasi on yhdessä kätevässä paketissa, voit virtaviivaistaa ostokokemustasi ja olla valmis rullaamaan hetkessä. Älä missaa tätä upeaa tilaisuutta - nappaa SkiGo Skate -rullahiihtopakettisi jo tänään ja koe rullahiihdon jännitys ennennäkemättömällä tavalla!

Näytä kaikki

SkatePro