×
Valikko

Coctail Mate Lasten Rullaluistimet

(9)
Video
Video
1 pari
Määrä
1 pari
2 paria
3 paria
4 paria
5 paria
6 paria
7 paria
8 paria
9 paria
10+
Määrä
1 pari
2 paria
3 paria
4 paria
5 paria
6 paria
7 paria
8 paria
9 paria
10+
Lisää ostoskoriin
  Tallenna muistilistalle
Vastaanota sähköposti, kun tätä tuotetta on tullut lisää varastoon
Ilmainen toimitus tämän tuotteen kanssa
Toimitus 3-4 arkipäivää
365 päivän palautusoikeus

Luo tuotepaketti

Katso myös

Luo tuotepaketti

Kuvaus

Tempish Coctail Mate Kids Inline Skates -luistimet ovat täydelliset nuorille luistelijoille kaikilla taitotasoilla. Yksinkertaisen ja mukavan kokosäätöjärjestelmän ansiosta nämä luistimet voidaan säätää neljään eri kokoon, joten ne ovat erinomainen valinta kasvaville jaloille.

Luistimen muovinen luuranko on erittäin tukeva ja antaa tuntuvaa tukea, kun taas sisäkenkä on kohtalaisen jäykistetty ja runsaasti pehmustettu mukavan istuvuuden takaamiseksi. Ristihihnassa on mikroprosessori, joka varmistaa jalan tukevan kiristyksen ja istuvuuden kengässä, ja ulkoiset ristisuojat on kiinnitetty kahdella ruuvilla, ja ne voidaan vaihtaa, jos ne ovat vaurioituneet.

Näissä luistimissa on myös iskunvaimennin kantapään alla olevassa luurangossa, joka vaimentaa ja vaimentaa tien epätasaisuuksien siirtymistä jalkaan, mikä tekee ajamisesta mukavampaa ja turvallisempaa. COCTAIL MATE -sarjassa on myös 2 paria iskunvaimentimia ja 2 paria nauhoja, kumpikin oranssin ja vihreän värisenä, jolloin lapsesi voi mukauttaa luistimensa oman tyylinsä ja mielialansa mukaisiksi. ABEC-7-laakereiden ja 85A-pyörien ansiosta nämä luistimet tarjoavat varmasti tasaisen ja nautinnollisen ajon.

Mallin tiedot

MalliRenkaan halkaisija
34-3776mm
38-4180mm

Ominaisuudet

Kokosäädettävät rullaluistimet:
Kyllä
Monon tyyppi:
Kova
Taitotaso:
Keskitaso
Kengän materiaali:
Muovi, PVC
Sisäkengän materiaali:
Vaahtomuovi, Muovi
Sisäkengän ominaisuudet:
Built-in, Hengittävä, Anatomisesti muotoiltu
Kiristys:
Nauhat, Powerstrap, Hienosäädettävä solki
Nilkkatuki:
Jäykkä, Korkea lateraalituki
Kiskojen materiaali:
Alumiini
Kiskotyyppi:
Flat setup
Renkaan kovuus:
85A
Laakeriluokitus:
ABEC-7
Jarru:
Ei

Suositut tuotteet

Näytä kaikki

Samalta valmistajalta

arvostelua   (9)

Min dotter är mkt nöjd.
Johan N. (Asarum)
15.06.2021
Rating: 5!
My 8 yr old boy loves these skates, HOWEVER... he has had them for 2 weeks and they have not been problem free. Firstly the boots holding the ankle support section of the skate came off while he was skating in the right skate. We fitted this back on and used some lock tight. Then the same happened on the left skate! In addition to this the loop at the top of the boot insert on one skate has broken off and the stitching on the other has come loose too. The build quality seems poor! Having experienced these problems in the first 2 weeks of ownership I would in hindsight have chosen different skates for my lad and would advise you to do the same. On the other hand, he has enjoyed the customisable inserts and laces. As his parent though I would have expected a better build quality at this price!
Q. GOFFEN (Bassaleg)
30.06.2020
Rating: 1!
Vastaus SkateProlta:  Thank you for your review. We are sorry to hear that you had this experience with these skates. We will reach out to you directly to see how we can help you with this 😇.

/Abigail
Näytä kaikki 9 arvostelua
SkatePro