×
Valikko

Freestyle-Dance Custom Complete Longboard Package

Kuvaus

Oletko valmis omaksumaan longboarding-tanssin maailman tyylillä ja tarkkuudella? Freestyle-Dance Custom Complete Longboard -pakettimme on täydellinen ratkaisu kaikkiin freestyleen ja tanssiin liittyviin longboarding-tarpeisiisi.

Pakettitarjouksessamme sinulla on vapaus yhdistellä ja sovittaa yhteen erilaisia ensiluokkaisia komponentteja luodaksesi longboardin, joka sopii täydellisesti yksilöllisiin mieltymyksiisi ja ajotyyliisi. Valitse laadukkaiden longboard-kansien, rekkojen, pyörien, laakereiden ja risereiden valikoimasta ja rakenna unelmiesi longboard, joka on yhtä ainutlaatuinen kuin sinä!

  • Longboard-kansi: Valitse täydellinen alusta freestyle-liikkeillesi. Kansiamme on saatavana useita eri muotoja, kokoja ja flex-tasoja, jotta löydät tyyliisi sopivan laudan.
  • Longboard Trucks: Koe vertaansa vailla oleva vakaus ja kontrolli ensiluokkaisten rekiemme avulla, jotka on suunniteltu kestämään vaativimmatkin freestyle-temput.
  • Longboard-pyörät: Valitse eri pyöräkokojen ja kovuuksien joukosta haluamasi ajotyylin mukaan. Olitpa sitten kiinnostunut pehmeistä liu'uista tai tarttuvista carvereista, meiltä saat kaiken irti!
  • Longboard-laakerit: Rullaa pehmeästi ja vaivattomasti huippuluokan laakereillamme, jotka takaavat nopean ja keskeytymättömän ajon joka kerta.
  • Mutterit ja pultit: Varmista asetuksesi kestävillä muttereillamme ja pulteillamme. Sinun ei tarvitse huolehtia irtoavista osista tai kolisevista rekistä - me huolehdimme sinusta!
  • Nostimet: Säädä kuorma-autojesi korkeutta ja löydä täydellinen asento valikoiduilla korotuspaloilla. Nauti maksimaalisesta mukavuudesta ja hallinnasta freestyle-istuntojesi aikana.

Freestyle-Dance Custom Complete Longboard -paketti yhdistää poikkeuksellisen laadun ja loputtomat muokkausmahdollisuudet, mikä tarjoaa sinulle täydellisen longboarding-kokemuksen. Miksi tyytyä valmiiseen kokoonpanoon, kun voit luoda oman mestariteoksesi? Hyväksy valinnanvapaus, sekoita ja sovita suosikkikomponenttejasi ja aja luottavaisin mielin tietäen, että olet rakentanut longboardin, joka on yhtä ainutlaatuinen kuin tyylisi.

Näytä kaikki

SkatePro