×
Valikko

Universal 80-100 mm Rullaluistimen Jarru

(15)
1 kpl
Määrä
1 kpl
2 kpl
3 kpl
4 kpl
5 kpl
6 kpl
7 kpl
8 kpl
9 kpl
10+
Lisää ostoskoriin
  Tallenna muistilistalle
Ilmainen toimitus yli 89 €
Toimitus 3-4 arkipäivää
365 päivän palautusoikeus

Katso myös

Kuvaus

Tempish Universal 80-100 mm Inline Skate -jarru

Yleisjarru in-line-luistimille, sopii luistimille, joiden alustan halkaisija on 80-100 mm. Voidaan asentaa kaikkiin tämän pyöräkokoluokka-alueen kuntoilu- ja lastenluistimiin edellyttäen, että alusta on leveämpi kuin 35 mm. Sisältää kaksi ruuvia jarrun kiinnittämiseksi alustaan kahden viimeisen pyörän kohdalla.

Ihanteellinen litteille alustoille, joissa ei ole upotettuja ruuveja. Jarrupalan korkeutta voidaan säätää luonnollisen, mukavan jarrutuksen saavuttamiseksi. Suosittelemme korkeuden asettamista 1,5 - 2 cm vierintäpinnan yläpuolelle.

Yhteensopivat osat

Etsi yhteensopivia tuotteita Tempish Universal 80-100 mm Rullaluistimen Jarru:

Yhteensopiva

Suositut tuotteet

Näytä kaikki

Samalta valmistajalta

arvostelua   (15)

Pala kuluu hetkessä
Mikko salo (Vantaa)
18.05.2021
Rating: 1!
Vastaus SkateProlta:  Kiitos kommentistasi Mikko. :) Jarrupalojen kestävyyteen vaikuttavat monet tekijät aina käyttäjän taitotasosta, painoon ja asfaltiin, jolla luistimia käyttää. Uusia jarrupaloja tai puolestaan uudelleen säädettäviä paloja kannattaa olla varmuudeksi kotona odottamassa, koska jarrut ovat kuluvia käyttötavaroita.
Todellakin kertakäyttö kamaa
K. Koivula (Oulu)
25.05.2020
Rating: 1!
Vastaus SkateProlta:  Kiitos kommentistasi! Jarrupalojen kulumiseen vaikuttaa paljon käyttötapa ja -olosuhteet sekä käyttäjän tekniikka ja paino. Mikäli kuitenkin epäilet, että kyseessä olisi valmistusvika, pyytäisimme sinua olemaan meihin yhteydessä sähköpostitse, niin voimme selvittää asiaa :) / Henri
Aika kehno jarrupala, kuluu todella nopeasti! 600km tänä kesänä ja 3:s jarrupala menossa. Se on 2-3 tiukkaa jarrutusta jos joutuu tekemään nii pala on kulunut pulttiin asti.
Markus S. (Rovaniemi)
17.07.2018
Rating: 2!
Vastaus SkateProlta:  Jarrupala on yksi rullaluistimien 'altistuvimmista' osista, ja se voi toisinaan kulua hyvinkin nopeasti. Se, kuinka nopeasti jarrupala kuluu riippuu kuitenkin useista eri tekijöistä, kuten luistelutyylistä sekä miten ja kuinka paljon jarrupalaa käytetään. Pyytäisimme sinua kuitenkin vielä lähettämään meille muutamia havainnollistavia kuvia, jotta voisimme perehtyä asiaan tarkemmin sekä katsoa, mitä sille olisi tehtävissä. /Eija
Jarru ei sopinut noin 8 vuotta vanhoihin 100 mm pyörillä varustettuihin K2 luistimiini. Kaksi ongelmaa: tila on liian pieni 100 mm pyörälle (vaikka se on kulunut) ja jarrun mukana toimitetut pultit ovat liian paksut ja varustetut sisäkierteellä (tarvitsisivat pikkupultit toiseen päähän). Luistimieni kiskossa on valmiina kierre (on ikäänkuin mutteri valmiina) ja luistimen omat pultit ovat liian lyhyet.
Lassi Myllykoski (Raahe)
27.06.2018
Rating: 1!
Vastaus SkateProlta:  On hyvin harmillista kuulla, ettei jarru sopinut! Mutta vaikka kyseessä on universaalijarru, se ei välttämättä sovi kaikkiin rullaluistimiin - toki useisiin eri malleihin. Ja jos jarru on edelleen käyttämätön, voit palauttaa sen halutessasi takaisin meille veloituksessa. Palautus onnistuu näppärimmin palautusohjeitamme noudattamalla: https://www.skatepro.fi/return :) /Eija
Näytä kaikki 15 arvostelua
SkatePro