×
Valikko

Backcountry Suksi Side ja Mounting

Kuvaus

Lähde takamaastoon tyylillä Backcountry-hiihtopaketillamme. Tämän seikkailun ystäville suunnitellun paketin avulla voit valita täydellisen yhdistelmän suksia ja sidoksia ja jopa lisätä kätevän suksipussin ja kaulalämmittimen täydellistä pakettia varten.

  • Alppikiertämissukset: Valikoimamme korkealaatuisia Alpine Touring -hiihtosuksia tarjoaa täydellisen yhdistelmän kevyttä monipuolisuutta ja vankkaa suorituskykyä. Näillä suksilla saat hallinnan ja ketteryyden, jota tarvitset minkä tahansa maastohaasteen voittamiseen.
  • Sukset: Valitse täydelliset siteet, jotka sopivat hiihtotyyliisi ja saappaaseesi. Valikoimassamme on useita huippumerkkien siteitä, jotka on suunniteltu sekä alppi- että telemark-hiihtoon.
  • SkatePro Skibag: Pidä suksesi ja sauvasi turvassa kestävällä SkatePro-suksipussillamme. Se on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista ja siinä on mukava olkahihna helppoa kantamista varten.
  • SkatePro-kaulalämmitin: Pysy lämpimänä ja suojassa säältä pehmeällä, fleecevuorisella SkatePro-kaulalämmittimellä. Se on suunniteltu pitämään sinut lämpimänä kylminä maastopäivinä hengittävyydestä tinkimättä.
  • Asennuspalvelu: Voit halutessasi asentaa sidoksesi ammattimaisesti suksiisi kokeneiden teknikoidemme toimesta. Tämä palvelu takaa tarkan istuvuuden ja optimaalisen suorituskyvyn rinteessä. Lisää sidosten kiinnityspalvelu ostoskoriin, kun teet ostoksia.

Älä missaa äärimmäistä maastohiihtokokemusta. Hanki tarvitsemasi varusteet, joilla voit valloittaa minkä tahansa maaston Backcountry-hiihtopakettimme avulla jo tänään.

Näytä kaikki

Ominaisuudet

Siteet:
Ei sisälly
SkatePro