×
Valikko

Summer Setti

Kuvaus

Hemmottele itseäsi täydellisellä kesäkokemuksella Summer Setillä, joka on täydellinen kolmikko pitämään sinut tyylikkäänä ja suojattuna paahtavan auringon alla. Sekoita ja sovita yhteen suosikki T-paitasi, trendikkäät aurinkolasit ja klassinen lippis luodaksesi yksilöllisen kesälookin. Tämän yhdistelmän kanssa et voi mennä pieleen; voit valita vapaasti minkä tahansa mallin tai värin, joka puhuttelee sinua. Käytä niitä yhdessä tai yhdistele ja sovita olemassa olevaan vaatekaappiisi - mahdollisuudet ovat rajattomat!

Näytät vaivattoman siistiltä, mutta olet myös suojassa auringon haitallisilta UV-säteiltä. Pysy mukavana ja turvallisena ja tee samalla vaikutus kaikkialla, minne menetkin.

  • Valitse useista eri T-paitamalleista ja -väreistä.
  • Valitse tyyliisi sopivat aurinkolasit.
  • Valitse lippalakki, joka viimeistelee ulkoasusi.

Kesäsettimme on enemmän kuin vain tyylikäs kokonaisuus; se on rahaa säästävä arvopaketti. Miksi ostaa kukin tuote erikseen, kun saat ne yhdessä alennettuun hintaan? Tartu tähän yksinoikeudella tehtyyn tarjoukseen ja säästä itsesi hankkimasta niitä yksitellen. Kaikki voittavat - saat täydelliset kesävaatteet ja säästät rahaa.

Näytä kaikki

SkatePro