VALIKKO
×

Lumilautakenkien ostaminen

Lumilautakenkien valinta riippuu taitotasostasi, kengännumerosta ja oletko intohimoinen on piste, parkki vai off-piste laskija. Lisäksi nauhoitus systeemillä on myös tärkeä rooli.

Lumilautailukenkien sopivuus

Lumilautakenkien tulisi olla melko tiukat, joten varpaidesi kärki hädin tuskin koskettaa kengänkärkeä, silti pystyen heiluttelemaan varpaitasi ylös ja alas. Jotta saavutettaisiin optimaalinen istuvuus, vain kantapään tulisi nousta pikkuisen tai ei ollenkaan nauhoitettuna.

Sisäkenkä suositellaan olemaan puoli kokoa pienempi tai samankokoinen kuin normaali kengännumerosi, koska kenkä laajenee ja mukautuu sinulle, kun olet käyttänyt sitä jo jonkin aikaa.

Lumilautakengät mitataan EU kokoina.

Flex

  • Pehmeämpi kenkä on enemmän anteeksiantavampi ja vakaa, tehden siitä optimaalisen parkkiin, sekä aloittelijoille ja keskitason lautailijoille.

  • Jäykkää flexiä nähdään useammin off-piste ja piste ajoon tarkoitetuissa lumilautakengissä, sillä ne tarjoavat kanttipitoa ja vakautta. Jäykempi kenkä tarjoaa sinulle nopeamman vastauksen liikkeisiisi.

Kiinnitys systeemit

Olemme luokitelleet kolmen kiinnitys systeemiä SkateProssa näin:

  • Perinteiset nauhat, kuten tavalliset kengät. Se vie hieman kauemmin sitoa niitä, mutta tiedät mitä saat ja ne on helppo vaihtaa, kun ovat kuluneet.
  • Nopea nauhoitus koostuu joko yhdestä tai kahdesta nauhasta. Järjestelmä vaatii yhden vedon kiristääkseen koko kengän. Tämä tekee kengän sitomisesta nopeaa ja helppoa saada kengät jalkaan ja antaa hyvän istuvuuden.
  • BOA nauhoitus koostuu pienistä teräslangoista, jotka yksinkertaisesti kiristetään helpolla sulkemis systeemillä, joka varmistaa tasaisen istuvuuden.

Suositut tuotteet