Talviale
Talven loppukauden alennusmyynnit   -  KÄYTÄ TÄTÄ KOODIA WINTER10  -  Klikkaa tästä
×
Valikko

Ostaessasi BMX-pyörää

Tämä opas auttaa sinua löytämään oikean BMX pyörän juuri sinun tai lapsesi tarpeisiin selittämällä joitain tärkeimpiä osia BMX ostoon liittyen.

Olet myös tervetullut ottamaan yhteyttä meihin, jos olet epävarma siitä, mikä BMX sinun tulisi ostaa.

Minkä tyyppinen BMX sinun tulisi valita?

Yleisesti on kahdenlaisia ​​BMX pyöriä.

Freestyle BMX (Katu / Parkki / Maasto)

Freestyle BMX:ää voidaan käyttää useaan erilaiseen ​​BMX ajoon, mutta se on suunniteltu pääasiassa katu, parkki ja maasto ajoon. Freestyle BMX voidaan rakentaa eri materiaaleista, mutta usein valmistetaan chromoly-teräksestä ja hi-ten: stä. Ne valmistetaan yleensä kestävällä ja vahvalla rungolla, tehden niistä tukevia hypyissä.

Sinun tulisi valita freestyle BMX jos sinä tai lapsesi haluatte tehdä temppuja skatepuistoissa tai kaduilla, ajaa maastossa tai käyttää pyörää päivittäin street ajoon.

Valikoimastamme löydät BMX Freestyle polkupyörät täällä.

Toinen uudentyyppinen freestyle BMX on Mini BMX pyörät, suunniteltuja temppuiluun skate puistoissa ja kaduilla. Se on tehty alkuperäisien BMX pyörien pienoismalliksi, vankalla rungolla.

Katso Valikoimamme Mini BMX pyöristä täällä.

Race BMX

Race eli kilpa BMX pyörät on suunniteltu ajettavaksi lähinnä kilparadoilla. Pyörät ovat tyypillisesti suunniteltu kevyiksi ja samalla tukeviksi, jossa pyörän pääosat on rakennettu alumiinista ja chromoly terästä.

Sinun tulisi valita Race BMX jos sinä tai lapsesi haluatte kilpailla kisoissa tai yksinkertaisesti tarvitte pyörää päivittäiseen katu ajoon.

Katso valikoimamme Race BMX pyöristä täällä .

Mikä BMX koko tulisi valita?

Kun olet päättämässä, minkä kokoinen BMX-pyörä sinun tulisi valita, riippuu se pääasiassa ajajan pituudesta. Muita avaintekijöitä oikean BMX pyörän koon löytämiseen ovat yläputken pituus tai rengaskoko.

Standardi toptuben (yläputken) pituus BMX:ssä on 20", joka voidaan katsoa keskisuureksi BMX:ksi.

Freestyle BMX:n rengaskoot vaihtelevat kokoina (16", 18" ja 20"), kun taas Race BMX:n pyörät ovat usein 20".

Huom, kun ostat BMX-pyörää lapsille on tärkeää valita pienempi runko/toptube, joten he eivät tule kamppailemaan liian raskaan tai suuren BMX:n kanssa.

Löydä oikea koko tästä: Freestyle BMX:n mitoitusopas

Vaikuttaako sinun tai lapsesi taitotaso BMX:n valintaan?

Ajajan taso ei ole ratkaiseva tekijä määritettäessä, mikä pyörä tulisi valita. Lähes kaikki pyörät ovat sopivia aloittelijoille, mutta vasta-alkajan kannattaa hankkia complete-pyörä. Suosittelemme tätä vaihtoehtoa, sillä kaikki myymämme complete BMX-pyörät noudattavat CPSC-säännöksiä, ja lisäksi niistä löytyy 2 jarrua turvallista ajoa sekä helppoa nopeudensäätöä varten.

Vertailun vuoksi kokeneet ajajat ehkä etsivät korkealaatuisinta pyörää. Tämä edellyttää vahvoja ja kevyitä materiaaleja, kuten chromoly terästä ja alumiinia. Yleensä kokeneet ajajilla on taipumus koota pyörä yksittäisistä osista, saadakseen pyörän, joka sopii heidän yksilöllisiin tarpeisiinsa.

Tuoteryhmät

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot