×
VALIKKO

Heelys kenkien osto-opas

Heelys rullakengät - paljon enemmän kuin vain kenkäpari

Heelys rullakengät ovat paljon enemmän kuin vain tavallinen kenkäpari. Kaikki heelys kengät on varustettu irrotettavilla renkailla, jonka ansiosta voit halutessasi joko kävellä tai rullailla. Lukemattomien mallien ja erilaisten ominaisuuksien myötä heelys kengistä on tullut merkittävä trendi, joka vetoaa laajaan osaan ​​väestöstä. Tämä opas auttaa sinua löytämään oikeat rullakengät.

Ota rohkeasti yhteyttä saadaksesi lisätietoa.

Mitkä heelys rullakengät minun tulisi valita?

Vaikka Heelys rullakengät ovat tunnettuja värikkäistä grafiikoistaan, kannattaa harkita muutakin kuin vain ulkoasua miettiessäsi millaiset kengät haluat. Ennen ostamista on hyvä miettiä, haluatko topatut vai toppaamattoman rullakengät, sekä haluaisitko rullakengät kahdella renkaalla vai yhdellä renkaalla.

Rullakengät yhdellä renkaalla

Kun heelys kengissä on vain yksi rengas, voit ottaa ne pois hetkessä milloin haluat. Sen lisäksi yksirenkaiset heelys rullakengät ovat erittäin hyvä valinta nopeaan vauhtiin sekä helppoon käsiteltävyyteen. Yhdella renkaalla tasapainoilu voi kuitenkin olla haastavampaa kuin kahdella renkaalla, ja jotkut ihmiset kokevatkin yksirenkaiset heelys rullakengät vaikeammiksi käyttää.

Rullakengät kahdella renkaalla

Rullakengät kahdella renkaalla ovat uudempi luomus, ja markkinoille tultuaan osoittautuneet todella suosituiksi. Kaksi rengasta tarjoaa enemmän vakautta, hallittavuutta ja ne ovat helpommat luistella. Jos haluat haastaa hieman itseäsi, tai jos haluat vain kokeilla yksirenkaisia Heelys kenkiä, voit poistaa molemmista kengistä eturenkaat.

Toppauksilla vai ilman?

Olipa heelys rullakengissä toppauksia tai ei, se vaikuttaa kengän mukavuuden lisäksi kokoon. Jos haluat toppaamattomat heelys rullalenkkarit, sinun tulisi valita yhtä kokoa pienemmät, kuin normaali kengänkokosi on. Jos taas haluat topatut heelys rullakengät, sinun tulisi valita yhtä kokoa isommat, kuin normaali kengänkokosi on. Selvittääksesi oikean koon, voit tutustua Heelys koko-oppaaseemme.

Tarraremmillä vai kengännauhoilla varustettu heelys?

Heelys rullakengissä voi olla joko tarraremmi, kengännauhat tai jopa molemmat. Kummat siis kannattaisi valita? Vaikka kengännauhat ovat suosittuja, on silti ihmisiä jotka ajattelevat tarraremmikiinnityksen olevan parempi vaihtoehto. Valinta riippuukin paljon omasta mausta, mutta lapsilla voi olla vaikeuksia kengännauhojen sitomisessa. Tällöin tarraremmeillä kiinnitettävät rullakengät voivatkin olla parempi vaihtoehto.

Miten käytän renkailla varustettuja heelys kenkiä?

Rullakenkiä voivat käyttää kaikki, ikään ja taitotasoon katsomatta. Vaikka tekniikka muistuttaakin rullaluistelua, se ei kuitenkaan ole täsmälleen sama ja voit joutua harjoittelemaan hieman ennenkuin hallitset heelys tekniikan täysin. Luistellaksesi, siirrä paino kantapäälle. Kun haluat jarruttaa ja vaihtaa kävelyyn, siirrä paino varpaille ja hölkkää kunnes voit taas kävellä ja pysähtyä. Toinen tapa on nostaa varpaita vielä enemmän ja jarruttaa kengän kantapäällä saadaksesi aikaan pehmeän jarrutuksen.

Heelys rullakengät on pääasiallisesti tarkoitettu liikkumiseen ja ne soveltuvat parhaiten tasaisille pinnoille, joissa ei ole soraa tai likaa. Jos olet kokenut heelys rullailija, voit ostaa heelys rullakengät joissa on integroidut grindauslevyt ja grindata kaiteilla ja reunakivetyksillä.

SkatePro