×
Valikko

Komperdell

Komperdell valmistaa korkealaatuisia laskettelusauvoja, -suojia ja -varusteita pitämään sinut lämpimänä kylmällä säällä. Itävaltalainen tuotemerkki korostaa tasapainoa ja suorituskykyä kaikissa tuotteissaan, ja Komperdellin sauvat ovatkin yksiä alan parhaimmista. Hiilikuidun käyttö tekee sauvoista kevyitä mutta tukevia ja ergonomiset kahvat tarjoavat mukavan otteen. Komperdellin suojavarusteet ovat mukavia ja laadukkaaita, ja ne on suunniteltu seuraamaan liikkeitäsi ja vaimentamaan iskuja.

Perustamisestaan, eli vuodesta 1922 lähtien Komperdellistä on tullut yksi maailman johtavista hiihtoalan brändeistä. Kaikki merkin tuotteet valmistetaan heidän pääkonttorissaan Itävallassa laadun varmistamiseksi, ja heidän sauvoja ja suojavarusteitaan testataan kaikkialla aina Arktisilta alueilta Himalajalle asti. Komperdellillä on vahva suhde urheilijoihin, ja merkki mukauttaa jatkuvasti tuotteitaan ja muotoilujaan urheilijoiden antaman palautteen mukaan. Lisäksi tämä merkki varustaa lukuisia urheilijoita laskettelun maailmancupissa.

Brändi korostaa tuotannossaan kestävyyttä. Se onkin esitellyt Komperdell Coden, joka lupaa suojella luonnonvaroja ja pienentää ekologista jalanjälkeä. Joten jos etsit laadukkaita, ympäristöystävällisiä varusteita rinteisiin, älä etsi Komperdellliä kauempaa.

Näytä kaikki

Samantyyliset tuotteet

SkatePro