×
Valikko

Merritt BMX

Merritt BMX valmistaa laadukkaita ja toimivia BMX-osia, jotka vastaavat ajajien tarpeisiin. Sen valikoimassa on laaja valikoima tuotteita polkimista BMX-renkaisiin ja ohjaustankoihin. Yritys toimittaa lähes kaiken tarvittavan pyöräsi räätälöintiin ja korjaamiseen. Merritt BMX-osat tunnetaan innovatiivisesta suunnittelustaan ja sitkeydestä, mikä varmistaa, että BMX-ajajat voivat harjoitella kovemmin ja pitää hauskaa samanaikaisesti. Laadukkaiden osien lisäksi yrityksen valikoimasta löytyy valikoima tyylikkäitä vaatteita.

Mike Brennan, kuuluisa BMX-ajaja, perusti Merritt BMX:n vuonna 2012 Yhdysvalloissa erottuaan pitkäaikaisesta sponsoristaan Animal Bikesista. Alusta lähtien Brennan ja hänen taitava tiiminsä ovat tuoneet markkinoille monia innovatiivisia BMX-osia sekä sisällyttäneet monia BMX-eliittikuljettajia Merrittin ajajatiimiin.

Korkealaatuisten osien valikoimallaan, joita käyttävät jotkut parhaista BMX-ajajista, voit olla varma, että Merritt BMX tarjoaa suorituskykyä ja kestävyyttä taitojesi parantamiseksi.

Näytä kaikki

Samantyyliset tuotteet

SkatePro