×
Valikko

Tilt Theory Kit

Kuvaus

Valmistaudu viemään stunt-skootterilla ajaminen seuraavalle tasolle Tilt Theory Kitillä, jossa on laadukkaita Tilt-osia yhdistettynä tarjoamaan poikkeuksellisen ajokokemuksen.

Tilt Theory Kit sisältää:

  • Tilt Theory Scooter Deck: Koe vertaansa vailla oleva kontrolli ja tyyli Tilt Theory 3 -skootterikannella, jossa on parannettu "Crook Nook" -muoto paremmille nose-trick-ominaisuuksille ja laatikkomainen muotoilu, jossa on kaareva takaosa vaivatonta hiomista varten. Valitse useista eri kokoluokista, jotta löydät ajotyylillesi täydellisesti sopivan.
  • Kallistettava skootteripalkki: Jokainen niistä on valmistettu tarkasti ja suunniteltu kestämään vaativimmatkin temppuilut.
  • Tilt-skootterihaarukka: Koe ylivoimainen ohjaus ja hallinta Tilt-skootterihaarukalla, joka on suunniteltu tarjoamaan optimaalista tarkkuutta ja reagointikykyä kaikkiin freestyle-temppuihisi.
  • Tilt Scooter Wheels (lisävaruste): Täydennä kokoonpanoasi Tilt-skootteripyörillä, joita on saatavana eri kokoisina ja värisinä ajotyyliisi ja mieltymyksiisi sopiviksi.
  • Tilt Scooter Headset (lisävaruste): Varmista tasainen ja vaivaton ohjaus Tilt-skootterin ohjauslaitteella, jossa on korkealaatuiset laakerit, jotka vähentävät kitkaa ja parantavat kestävyyttä.
  • Tilt Scooter Grip Tape (lisävaruste): Lisää täydellinen viimeistely skootterillesi Tilt grip-nauhalla, joka tarjoaa erinomaisen pidon ja hallinnan ja tuo samalla esiin ainutlaatuisen tyylin.

Valitsemalla Tilt Theory Kitin säästät rahaa poikkeuksellisissa Tilt-varusteissa, mutta sinulla on myös mahdollisuus rakentaa oma räätälöity skootterisi, joka on räätälöity juuri sinun ajotottumuksiisi. Älä missaa tätä mahdollisuutta parantaa ajokokemustasi - tilaa Tilt Theory Kit jo tänään ja avaa mahdollisuuksien maailma.

Näytä kaikki

arvostelua   (1)

WORTH IT
David Peterlin (Log pri Brezovici)
21.11.2023
Rating: 5!
SkatePro