×
Valikko

Potkulauta Renkaat ja Gripit

Kuvaus

Vie skootterisi ajaminen seuraavalle tasolle uskomattomalla skootterin pyörät ja kahvat paketilla! Muokkaa ajokkiasi ja kohota ajokokemustasi erityisesti kuratoidulla paketillamme, joka sisältää:

  • Stunt Scooter Wheels: Saatavana eri kokoja, kovuusasteita ja malleja. Nämä pyörät on valmistettu kestävistä materiaaleista, jotka kestävät intensiivistä ajamista ja takaavat tasaisen, hallitun ajon.
  • Mukavat Stunt Scooter Grips: Koe vertaansa vailla oleva mukavuus ja hallinta liukumattomilla stunt-skootterin kahvoillamme. Nämä kahvat, joita on saatavana useissa eri väreissä ja kuvioissa, tarjoavat erinomaisen pehmusteen, vähentävät käsien väsymistä ja antavat sinulle mahdollisuuden ylittää rajasi.

Valitsemalla skootterin pyörät ja kahvat -pakettimme säästät aikaa ja rahaa verrattuna siihen, että ostaisit nämä tuotteet erikseen, mutta saat myös etulyöntiaseman, jolla voit räätälöidä ja päivittää skootterisi nopeasti ja vaivattomasti.

Älä tyydy tavalliseen - muuta skootterisi ja paranna ajoseikkailujasi poikkeuksellisella skootterin pyörät ja kahvat -pakettimme avulla. Tilaa omasi jo tänään ja avaa uusia mahdollisuuksia!

Näytä kaikki

arvostelua   (11)

Ei suomeksi kirjoitettuja arvioita. Näytä myös muilla kielillä kirjoitetut arviot (11 arviota)

SkatePro