Tuote on loppuunmyyty ja sitä ei ole tulossa lisää varastoon. Näytä samankaltaisia tuotteita
×
Valikko

Aikuisten Potkulauta 205mm Pneumatic Renkaat

(79)
Loppuunmyyty. Emme voi toimittaa tätä tuotetta
Näytä samankaltaisia tuotteita

Suositut tuotteet

Kuvaus

Frenzy Pneumatic on tasaisesti rullaava, isorenkainen potkulauta. Soveltuu erinomaisesti esimerkiksi työmatkojen taittoon. Isot ilmakumirenkaat vaimentavat iskuja huonokuntoisella tiellä ajaessa, tehden ajosta tasaisempaa verrattuna moniin muihin potkulautoihin. Kokonaiskorkeutta on myös mahdollista säätää.

Tämä aikuisten potkulauta on kokoontaitettava ja siinä on myös näppärä kantohihna potkulaudan mukana kuljettamista varten.

Seisontatuen avulla voit pysäköidä potkulaudan minne vain haluat.

Yhteensopivat osat

Etsi yhteensopivia tuotteita Frenzy Aikuisten Potkulauta 205mm Pneumatic Renkaat:

Yhteensopivat osat

Ominaisuudet

Kokonaiskorkeus:
81-104cm
Dekin malli:
Kokoontaitettava
Renkaan halkaisija:
205mm
Paino:
4450g
Headsetin tyyppi:
Integroimaton
Concave:
Leveä
Forkin tyyppi:
Kierteet
Forkin malli:
Kaksiosainen
Renkaan profiili:
Pyöreä
Coren materiaali:
Muovi
Keskiön malli:
Spoked
Laakeriluokitus:
ABEC-7
Jarrutyyppi:
Flex Fender
Ajajan max. paino:
100 kg

Samalta valmistajalta

Näytä kaikki

arvostelua   (79)

Erittäin näppärä väline. Hyvä matkoille, joista osa taittuu julkisilla, koska tämän voi taittaa mukaan bussiin ja raitiovaunuun. Ilman saaminen pieniin renkaisiin voi aiheuttaa päänvaivaa, jos pumpun suutinkappale ei meinaa mahtua sille jäävään rakoseen, mutta ilmarenkaat kuitenkin lisäävät potkuttelun mukavuutta huomattavasti. Suositeltu 2,5 barin paine on todennäköisesti monelle aikuiselle liian vähän. 3,5 bar rullaa minulla sulavasti. Olen noin 165 cm pitkä, ja ohjaustangon keskiasetus on minulle sopiva.
Anna Keskitalo (Helsinki)
26.08.2018
Rating: 5!
Olen tosi tyytyväinen! Kulkee hyvin hiekkatielläkin ja on ollut ahkerassa käytössä työmatkoilla. Helppo taittomekanismi, kevyt kantaa ja tukijalka on kätevä. Toimitus oli myös tosi nopea. Suosittelen ehdottomasti sekä lautaa, että kauppaa!
Jenni N. (Espoo)
01.08.2018
Rating: 5!
On kestävä ja kätevä. Rullaa kivasti ja on helppo myös taittaa kannettavaksi. Kaupassa käydessä kulkee mukana ostoskärryssä.
Jarmo L. (Helsinki)
16.07.2018
Rating: 5!
Olen käyttänyt tuotetta työmatkalla (reilu 1 km) ja kulkee näppärästi myös soraisilla teillä/alamäessä. Onhan tuolla tullut piruuttaan tehtyä 12 km matkojakin, mutta käy jalkoihin pidemmän päälle, koska pienillä renkailla joutuu tottakai potkimaan. Rullaa kyllä hyvin tasaisella. Vielä ei ole mitään dramaattista hajonnut.
Juha Häyhä (Rauha)
04.06.2018
Rating: 4!
Kestävän ja laadukkaan oloinen potkulauta. Yksinkertainen ja hyvä!
Sami Paasila (Helsinki)
07.05.2018
Rating: 4!
Mahtava menopeli, jonka olen ottanut heti päivittäiseen käyttöön. Helppo taittaa ja kantaa kaikkialle. Kulkee liukkaasti, eikä tökkää hiekanmurusiin. Juuri sellainen kuin toivoin, ellei parempikin.
Tessa T. (Helsinki)
02.05.2018
Rating: 5!
Hyvin kevyesti rullaava, aikuisen kokoluokkaa ja kulkee kätevästi mukana julkisissa kokoontaitettuna. Kevyt kantaa, eikä epätasaisuudet tiessä tai hiekka haittaa menoa.
Piia R. (Vantaa)
31.10.2017
Rating: 5!
Aikuiselle sopiva menopeli, ei rämise eikä rätise vaan kulkee tasaisesti. Myös tyttö 6 v pystyi hyvin potkimaan tällä pelillä eteenpäin. Mukavan kevyt ja kulkee hyvin mukana junassa. Toimitus nopea.
MInna K. (Vantaa)
25.10.2017
Rating: 5!
Potkulauta kulkee hyvin ja on vakaa, mutta sen saaminen kasaan onkin työn ja tuskan takana. On melko samantekevää, mitä kiristysruuville tekee, kun mekanismi jumittuu asentoon, josta se ei liiku mihinkään. Kun on aikaa 10 minuuttia renklata mekanismia, saa sen kasaan. Tilasin nimenomaan taitettavan mallin työmatkoja varten, mutta taitaa mennä lasten käyttöön tämä malli. Myös kantohihna antaa ikävästi periksi ja siitä muistona kyynärpääni on nyt sinisen kirjava. Jos potkulaudan pitää pystyasennossa eikä kanna sitä olallaan, saa pienikokoinen aikuinen siitä näppärän menopelin.
Irina A. (Tampere)
13.07.2017
Rating: 3!
Vastaus SkateProlta:  On todella harmillista kuulla, että taittomekanismi on aiheuttanut ongelmia! Ja jotta voisimme perehtyä asiaan tarkemmin sekä katsoa mitä sille olisi tehtävissä, pyytäisimme sinua lähettämään meille asiaa havainnollistavan videonpätkän :) Sähköpostiin kannattaa liittää myös tilausnumero asian käsittelyn nopeuttamiseksi. /Eija
Potkulauta rullaa hyvin, mutta jalkaosa on aika lyhyt vaikka kengän koko on vain 43 niin silti se ei sovi pituudeltaan keskelle lautaa kovin hyvin. Renkaissa on autoventtiili ja suositus paine on 2 - 2.5 Baria joka on ehdottomasti liian vähän yli 90 kg painoiselle. Renkaiden maksimi paine on 4.5 joten painetta kannattaa laittaa noin 4 bariin. Pyörät voisi olla hieman suuremmat. Toimitus oli nopea.
Kari Törmä / Hotel Anna (Helsinki)
29.06.2017
Rating: 4!
Todella hyvälaatuinen menopeli. Ainoa miinus siitä, että ohjaustankoa ei saa nostettua tarpeeksi ylös, kun kyseessä pitkä aikuinen.Mutta suosittelen!
Jarna P. (Salla)
07.06.2017
Rating: 4!
Olen tyytyväinen pyörään ja mukana tulleisiin ohjeisiin (mm. ohje kuinka iso paine pyörissä saa olla) ja tyytyväinen että ostin tuotteen. Pumppu on nopeasti otettava venttiilistä täytön jälkeen irti ettei ilma pääse karkaamaan. Venttiilin paikka renkaassa on aika ahdas siis, mutta onnistuu pyörille tarkoitetun pumpun kanssa silti ok:sti. Menee helposti kasaan kunhan ei kiristä liikaa juuri sitä ruuvia. Muutenkaan tuotetta ei tarvinnut juuri kiristellä ruuveista, vaikka ohjeissa niin neuvottiinkin.
Tiina R. (Hyvinkää)
19.04.2017
Rating: 4!
Tilasin kyseisen ilmakumi täytteisen ja olen ollu tyytyväinen. Menee kätevästi pieneen kasaan linja autoon mentäessä. On hiljainen menopeli vaikka asfaltti ois jostain kohtaa "kyhmyinen" ja hiekan päältä voi kans ajaa. Ainoa miinus oli sopivan pumpun metsästys alussa ja ilman saaminen sisään tuotti vähän hankaluuksia mutta ei ole ylitsepääsemisen vaikeaa. Jarru takana toimii hyvin.
DO H. (Tampere)
23.09.2016
Rating: 4!
Nöjd!
Ellinor Fredman (Norrköping)
25.01.2018
Rating: 4!
Näytä kaikki 79 arvostelua
SkatePro