×
Valikko

Temppupotkulaudan perusteet

Mikä on temppupotkulauta?

Temppupotkulauta (trick scooter) on peruspotkulaudan kestävämpi versio. Yleensä sen korkeutta ei voi säätää eikä sitä voi taittaa kokoon. Se on myös painavampi kuin normaali potkulauta ja teknisesti kehittyneempi, sisältäen yleensä compression-systeemin.

Niinpä temppupotkulaudat sopivat erinomaisesti juuri temppujen ja hyppyjen tekoon kestävyytensä vuoksi. Taataksesi laudallesi pitkän iän, sinun tulisi tietää perusteet potkulaudan osista ja huoltaa näitä osia oikeaoppisesti.

Miksi kannattaa hankkia valmiiksi koottu scootti?

Jos olet vasta aloittanut scoottauksen tai haluat säästyä kokoamisen vaivalta, suosittelemme, että ostat valmiiksi kootun potkulaudan eli completen. Completella pääset heti vauhdin hurmaan, eikä sinun tarvitse huolehtia osien turvallisesta asentamisesta.

Valikoimamme complete-setit löydät täältä

Ennen kuin päätät kustomoida oman potkulautasi

Oletko jo kokeneempi potkulautailija ja haluat koota juuri omaan tasoosi ja makuusi sopivan temppupotkulaudan? Silloin voit valita laajasta valikoimastamme haluamasi osat ja luoda uniikin potkulaudan itsellesi. Se ei kuitenkaan ole ihan helppoa ja siksi SkatePro on koonnut kokoamisoppaan avuksesi.

Kokoamisoppaaseen tästä: Kokoa oma temppulauta!

Tai mene suoraan artikkeleihin:

Reklamaatiot & Huolto

Temppupotkulauta on mekaaninen kulkuväline liikkuvilla osilla, joten se voi mennä rikki vääränlaisessa käytössä. Vältä aina vettä, hiekkaa ja varastointia kosteassa ympäristössä. Vaikka temppupotkulauta on suunniteltu kestämään temppuja ja hyppyjä, ei se kuitenkaan kestä tahallista rikkomista, joten vältä turhia iskuja.

Jos potkulautaa ei ole käytetty oikeaoppisesti ja omaan tarkoitukseensa, tuotteella ei tällöin ole reklamaatio-oikeutta.

Lue oman potkulautasi manuaali ennen käyttöönottoa.

Lue lisää:

Tuoteryhmät

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot