×
VALIKKO

Potkulaudasta reklamoiminen & huolto

Kun ostat potkulaudan SkateProsta, sinulla on 24 kuukautta aikaa ilmoittaa valmistusvirheestä.

Jos vika ilmestyy tuotteeseen kuuden kuukauden sisällä vastaanottamisesta, voidaan olettaa, että vika on ollut tuotteessa tehtaalta lähtiessä. Jos vikaa ilmenee, SkatePro pyrkii korjaamaan vian, jos se vain on korjattavissa. Tuote korvataan, jos sitä ei voi korjata. Kolmen korjausyrityksen jälkeen tulee kyseeseen rahojen palautus. Huomaa, että normaalista käytöstä johtuva kuluminen tai tuotteen väärinkäytöstä johtuvat viat eivät oikeuta tuotteesta reklamoimiseen.

Jos tuote on ostettu yli 6 kuukautta sitten, asiakkaan tulee todistaa SkateProlle, ettei vika johdu väärinkäytöstä tai huollon laiminlyönnistä.

Jos huomaat tuotteessa vian heti kun saat paketin, älä ota sitä käyttöön, vaan ilmoita SkateProlle asiasta.

Takuut vaihtelevat valmistajien välillä, mutta SkateProssa olemme keskittyneet eurooppalaiseen kuluttajasuojaan, joka eroaa kansainvälisistä 30, 60 tai 90 päivän takuista.

Potkulauta koostuu erilaisista metalliosista, jotka on ruuvattu, pultattu ja hitsattu yhteen, sekä liikkuvista osista, jotka vaativat öljyämistä ja puhtaanapitoa. Nämä osat vaativat siis samanlaista ylläpitoa kuin normaali pyöräkin.

Kaikki pultit, ruuvit ja headset tulee kiristää aina ennen käyttöönottoa. Jos et ymmärrä manuaalia tai haluat lisätietoja, voit aina ottaa yhteyttä meihin ja kysyä neuvoa.

Jos haluat tehdä reklamaation tuotteesta, tarvitsemme dokumentaatiota viasta, jotta voimme arvioida miten asiassa tulisi edetä. On hyvin kallista ja aikaa vievää lähetellä tuotteita edes takaisin Suomen ja Tanskan välillä - varsinkin jos vian voi korjata lähettämällä sinulle vaikkapa vara-osan. Olemme täten todenneet, että paras tapa on lähettää muutama kuva viasta meille, ennen kuin ryhdymme palautustoimenpiteisiin.

Tarvitsemme ainakin kolme (3) kuvaa, mahdollisimman hyvällä tarkennuksella.

  • 1 x tarkka kuva potkulaudan dekin alaosasta
  • 1 x tarkka kuva koko potkulaudasta, sivusta
  • 1-3 x tarkkaa kuvaa itse viasta, mieluiten vaikka sormi/kynä yms. osoittamassa vian paikan

Tämä voi vaikuttaa vaivalloiselta, mutta tällä tavoin monta väärinymmärrystä ja pikkuvikaa on voitu hoitaa vain yhdellä puhelulla ja sähköpostilla.

Lisäksi muista, että jos vain palautat viallisen tuotteen tekemättä reklamaatiota, sinua voidaan pitää tuotteen rikkojana. Hoidetaan siis asia yhdessä pois päiväjärjestyksestä, jotta sinä saat toimivan potkulaudan ja me saamme tiedon virheistä, jotka voimme välittää edelleen valmistajalle.

Muista myös, että mikään potkulauta ei kestä kaikkea käyttöä, ja impaktilajeja harrastaessa varusteet rikkoutuvat silloin tällöin. Muista siis pitää huolta potkulaudastasi ja käyttää sitä oikein.

Mene Reklamaatio/ Potkulaudan renkaat (renkaita koskeva takuu)
Mene Reklamaatio/ Potkulaudan dekki (dekkejä koskeva takuu)
Mene Temppupotkulaudan perusteet