VALIKKO
×

Land paddle longboard - Street SUP

Land paddle longboard - Street SUP

Land paddle longboard mahdollistaa kadulla surffauksen isoa lautaa sekä sauvaa käyttäen. Land paddling on käytännössä sama asia kuin stand up paddling (SUP), mutta veden sijaan melot maalla. Kahuna Creations on nostanut tämäntyyppisen longboardauksen valokeilaan ja he ovat patentoineet Big Stick-sauvan, jota voidaan käyttää maalla melomiseen vauhdin kasvattamiseksi. Big Stick helpottaa tasapainossa pysymistä ja sitä voidaan käyttää myös jarruna. SUP longboard on leveä ja vakaa, tehden siitä sopivan kaikenikäisten käyttöön. Osa Kahuna Big Stick-sauvoista on kooltaan säädettäviä, ja tämän ansiosta koko perhe voi käyttää samaa sauvaa - ei toki samaan aikaan.

Land paddling - hyvää treeniä kaikille

Land paddling on hauska tapa saada kokonaisvaltainen treeni. Big Stick-sauvan ansiosta käytät koko vartaloasi, treenaten lihaksia päästä varpaisiin. Lihaskunnon sekä aineenvaihdunnan parantamisen lisäksi sup longboard antaa sinulle mahdollisuuden kehittää tasapainoasi, ja tämä voi parantaa suorituskykyäsi muita urheilulajeja, kuten surffausta harrastaessasi. Jos tykkäät downhill- tai carving-ajosta, Big Stick-sauva auttaa sinua kehittämään teknisiä taitoja, ollen myös erinomaista treeniä olkavarren lihaksille.

Voinko käyttää tavallista longboardia SSUP:iin?

On aina parempi vaihtoehto käyttää street stand up paddling (SSUPP)-tyylin tarkoitettua lautaa tavallisen longboardin sijaan. Mutta jos sinulla on pidempi longboard ja haluaisit hieman kokeilla SSUPia, kannattaa tällöin aloittaa ostamalla pelkästään Big Stick-sauva. Ja jos, kuten monet muut, hurahdat lajiin, kannattaa tällöin hankkia sup longboard.

Ja jos sinulla on kysymyksiä tai tarvitset apua, otathan meihin epäröimättä yhteyttä.