Tuote on loppuunmyyty ja sitä ei ole tulossa lisää varastoon. Näytä samankaltaisia tuotteita
×
Valikko

LR1L Lasten Potkupyörä

(8)
Loppuunmyyty. Emme voi toimittaa tätä tuotetta

Kuvaus

Jännittävä vaihtoehto klassiselle potkulaudalla. Hyvin kevyt aloittelijan pyörä, joka auttaa 3-vuotiaita sekä sitä vanhempia lapsia kehittämään motorisia taitoja sekä tasapainoa. Ja koska jalat ovat kosketuksissa maahan, lapsi tuntee olonsa hyvin turvalliseksi ja näin myös ajaminen on paljon hauskempaa. Tässä mallissa on 203 mm vaahtorenkaat sekä suojatyyny ohjaustangon keskellä.

Matala askelma ja korkeussäädettävä satula sekä tanko käyttömukavuuden tuomiseksi. Käsikahvoissa on turvapäät ja rungossa on laadukas jauhemaalipinta. Erityinen potkupyöräsatula sekä laadukkaat laakerit renkaissa ja ohjausmekanismissa.

Rekisteröimällä uuden Puky-tuotteen valmistajan nettisivuilla viimeistään neljän viikon kuluttua ostopäivästä, aktivoit Pukyn 5 vuoden takuun. Takuu koskee runkoja, forkkeja sekä ohjaustankoja. Rekisteröidäksesi tuotteen sinun tarvitsee vain noudattaa rekisteröintisivulla olevia ohjeita. Rekisteröintisivu löytyy täältä.

Tämän LR1L renkaissa ei ole venttiilihattuja EN71-1 lelunormin mukaisesti, joka käsittelee lelujen pieniä, nieltävissä olevia osia.

Ominaisuudet:

  • Akseliväli: 59cm
  • Kokonaispituus: 87cm
  • Satulan korkeus: 34cm
  • Renkaat: Ilmarenkaat
  • Suositusikä: 3+
  • Suositeltu korkeus: 90cm

Ominaisuudet

Ajajan max. paino:
25 kg
Suositusikä:
3 vuotta
Materiaali:
Kromiteräs
Paino:
5000g
Coren materiaali:
Muovi
Keskiön malli:
Spoked
Kokoaminen:
Osittain koottu
Näytä kaikki

arvostelua   (8)

Väldigt nöjd med den snabba servicen
Torsten Johansson (Klippan)
28.01.2019
Rating: 5!
Great kickbike. Had to buy a pump when it arrived, as the tires were completely flat - this was a bit disappointing at it was unexpected and meant my daugther could actually not use the bike when she got in on her birthday. Apart from this, I am however very satisfied.
Reto B. (London)
20.03.2019
Rating: 4!
My 5 year old is small for age and loves this bike
Allison Webber (PONTYPRIDD)
23.08.2017
Rating: 5!
Näytä kaikki 8 arvostelua
SkatePro