×
Valikko

Longway Temppupotkulauta Paketti 6-12 years

Kuvaus

Esittelyssä Longway Adam Trick Scooter Complete Package - täydellinen setti aloitteleville ratsastajille ja aloittelijoille, jotka haluavat aloittaa matkansa stunt-skootterin jännittävään maailmaan. Tämä kattava paketti sisältää suorituskykyisen Longway Adam Trick Scooterin lisäksi myös välttämättömät turvavarusteet, kuten Hangup-kypärän ja Hangup-suojasarjan.

Tarkkuutta ja kestävyyttä varten suunniteltu Longway Adam Trick Scooter on suunniteltu aloittelijoita ajatellen. Sen kevyt mutta tukeva rakenne tarjoaa optimaalisen hallinnan ja ohjattavuuden, joten kuljettajat voivat hallita temppuja ja temppuja luottavaisin mielin. Vahvistettu kansi ja herkkä T-bar takaavat tasaisen ajon, joten se on täydellinen valinta niille, jotka vasta aloittavat skootteriseikkailunsa.

Turvallisuus on ensiarvoisen tärkeää, ja Hangup-kypärä suojaa kuljettajia heidän kokeillessaan rajojaan. Tässä tyylikkäässä ja mukavassa kypärässä on vankka ulkokuori ja sisäpuolinen vaahtomuovipehmuste, joka tarjoaa erinomaisen törmäyssuojan. Hangup-kypärässä on säädettävä leukahihna ja mukavuutta lisäävä ilmanvaihto, joten se istuu varmasti ja tyylistä tinkimättä. Hangup Protection Set täydentää paketin sisältämällä olennaiset suojavarusteet polville, kyynärpäille ja ranteille.

  • Aloittelijoille räätälöity täydellinen paketti
  • Longway Adam Trick Scooter tarkkuutta ja kestävyyttä varten
  • Hangup-kypärä tarjoaa erinomaisen suojan päähän
  • Hangup Protection Set kattavat turvavarusteet
  • Ihanteellinen temppujen ja temppujen hallintaan itsevarmasti
Näytä kaikki

arvostelua   (1)

Ei suomeksi kirjoitettuja arvioita. Näytä myös muilla kielillä kirjoitetut arviot (1 arviota)

SkatePro