VALIKKO
×

Skeittilaudan dekki

Kun olet ostamassa skeittilaudan dekkiä, on tyypillistä valita vaahteradekki, joka on kylmäliimattu. Useimmat skeittaajat suosivat dekkejä, jotka ovat leveydeltään välillä 7.5 " - 7.8", mutta saatat haluta kapeamman tai leveämmän dekin, riippuen kenkäsi koosta.

Puutyyppi

On tärkeää olla tietoinen siitä, millaisesta puusta skeittilaudan dekki on valmistettu. Jotkin puutyypit rikkoutuvat helposti, kuluvat nopeasti ja saattavat myös menettää muotoaan.

Vaahteraa tulisi aina suosia, sillä se on hyvin kova, kestävä ja samalla helposti muotoiltavissa. Vaahteradekit voivat kestää hyvin kovaa käyttöä rikkoutumatta. Itse asiassa, vaahtera on niin helposti muotoiltava sekä vakaa, että sitä käytetään paljon instrumenteissa, kuten viuluissa, joissa pieninkin epämuodostuma voit muuttaa soittimen laatua sekä sointia.

Jos haluat parhaan dekin, sinun kannattaa valita dekki, joka on valmistettu kanadalaisesta vaahterasta. Se on kovin vaahteralaatu, jota käytetään skeittilautojen valmistuksessa, ja se on noin 15 % kovempaa, kuin kiinalainen vaahtera.

Dekin koko

Se, minkä kokoinen dekki sinun tulisi ostaa, riippuu jalkasi koosta.

  • Jos sinulla on pieni jalka (EU-koko 35-40), sinun kannattaa valita 7.25"-7.8" leveä dekki, sillä se tekee ohjaamisesta sinulle helpointa
  • Useimmat tavalliset dekit ovat leveydeltään välillä 7.5"-7.8"
  • Jos jalkasi koko on 45 tai sitä isompi, sinun kannattaa valita vähintään 7.8" leveä dekki, muutoin riskinä on, ettet laskeudu tempuissasi kunnolla
  • Dekkejä, jotka ovat 8.25"- 9" leveitä, käytetään yleensä rampeilla, sillä niillä on helppo laskeutua

Löydät valikoimassamme olevat skeittilaudan dekit täältä.

Tuoteryhmät

Suositut tuotteet