VALIKKO
×

Skeittilaudan dekki

Skateboard deck : SkateProPuutyyppi

Skeittilaudan dekkiä ostaessa on tärkeää tietää, minkälaisesta puusta dekki on valmistettu. Vaahtera on puutyypeistä ehdottomasti paras ja sitä tulisikin suosia. Vaahtera on kovaa, painavaa ja kestävää puuta, ja sitä on helppo muotoilla. Näin ollen vaahteradekit kestävät kovaa käyttöä ja iskuja, jotka ovat väistämättömiä skeitatessa. Parhaat dekit on valmistettu Kanadan vaahterasta, joka on jopa 15 % kovempaa kuin Kiinan vaahtera.

Kylmäliimattu vs. kuumaliimattu

Puutyypin lisäksi dekin liimauksella on merkitystä skeitin kestävyyden suhteen. Tuotanto on paljon nopeampaa kuumaliimaa käytettäessä, mutta kylmäliima on paljon kestävämpää ja siten kylmäliimatut dekit ovat laadukkaampia.

Dekin koko

Dekin koissa on suuriakin variaatioita ja sinulle sopiva koko riippuu jalkasi koosta (ja toki skeitin tyypistä yleensä). Jos sinulla on pieni jalka (koot 35-40), parhaat dekit ovat silloin 7.25-7.5 tuuman levyisiä. Keskikokoiset dekit ovat usein 7.5-7.8 tuuman levyisiä (koot 40-45) ja suurijalkaisten (yli 45) kannattaa valita vähintään 7.8 tuumainen dekki, ellei jopa isompaa.

Löydät skeittilaudan dekit täältä

Tuoteryhmät

Suositut tuotteet